Door gebruik te maken van onze advertentiemogelijkheden zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam de gehele dag in het stadsbeeld zichtbaar is.

Behalve dat uw advertentie op straat veelvuldig gezien zal worden komen wij ook dagelijks bij veel bedrijven over de vloer die allemaal tot uw potentiële doelgroep zouden kunnen behoren.

Advertentiemogelijkheden

Adverteren kan op onze rugtassen, bakfietsen en/of fietsaanhangers.
Onze bakfietsen bieden een unieke mogelijkheid voor dynamische reclame-uitingen in en om het centrum van Eindhoven en Helmond. Een solide en sportief vervoermiddel met een groot reclameoppervlak. Het beweegt relatief traag en staat ook vaak stil wat het erg geschikt maakt voor reclameboodschappen.

De fietsaanhanger is een bijzonder vervoermiddel dat veel nagekeken wordt. Het heeft een kleiner reclameoppervlak dan een bakfiets maar is op meer plekken te zien. Ideaal voor branding of merkreclame.
Onze oranje rugtassen zijn in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een bekende opvallende verschijning in het Eindhovens stadsbeeld. Snel en flitsend maar overal aanwezig.

Ontwerp

Indien u graag wilt adverteren maar zelf (nog) geen goede advertentie heeft dan kunnen wij deze voor u maken. Het ontwerpen van uw advertentie (bakfiets, aanhanger of rugzak) kost € 160,00 excl. BTW wanneer u zelf onderstaande informatie aan kunt leveren:

  • Uw bedrijfslogo (in hoge resolutie (300 dpi) of als vectorbestand (.eps, .ai))
  • Uw advertentietekst.
  • Foto’s of illustraties die in de advertentie verwerkt dienen te worden

Na goedkeuring wordt het ontwerp voor de gekozen campagne ingezet. U ontvangt tevens het ontwerp digitaal zodat het uw eigendom wordt en u het in toekomstige (andere) campagnes kunt gebruiken of publiceren.

Kosten

Een advertentie op één of meerdere van onze bakfietsen is mogelijk vanaf €350,- per bakfiets voor een kwartaal. Hiervoor hebben wij maximaal 6 bakfietsen ter beschikking.

Uw advertentie op een of meerdere van onze fietsaanhangers (maximaal 8) is mogelijk vanaf €150,-per aanhanger voor een kwartaal.
Adverteren op onze tassen is al mogelijk vanaf €56,- per week. Er zijn dan dagelijks 12 tassen met uw reclameboodschap op de weg.
Andere perioden en mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@tourdeville.nl