“Samen maatschappelijk verantwoord ondernemen met je concullega”.
Dit klinkt natuurlijk idyllisch. Voor Tour de Ville ie het echter niet meer dan de normaalste gang van zaken. Tientallen fietskoeriersbedrijven bundelen namelijk de krachten, omdat simpelweg geen van hen allen zelf heel Nederland kan bestrijken.

De vraag die fietskoeriers nog wel eens te horen krijgen luidt: ‘’Hoe kunnen jullie nu al onze post en pakketjes door heel Nederland bezorgen op de fiets?’’. De collectieve hand-in-hand samenwerking zorgt daar voor.

Wat ieder fietskoeriersbedrijf met elkaar verbind is natuurlijk dezelfde visie. Alle staan ervoor een volledig CO2 neutrale logistieke vervoerder te zijn. Waarbij duurzaamheid in elke onderdeel van de bedrijfsvoering voorop staat.

Tour de Ville bezorgd al dagelijks honderden pakketjes voor haar klanten. Dit gaat natuurlijk op de fiets. Toch zou het lastig worden als zendingen die bijvoorbeeld van Eindhoven naar Utrecht en vice versa op fiets zouden moeten worden bezorgd.  Vanuit het credo “Same day” bezorging is dat een onhaalbare zaak. En dat geldt voor elke lokaal gevestigde fietskoerier. De bundeling van krachten lost dit adequaat op. Tour de Ville haalt uw pakket in de regio Eindhoven op en de lokaal gevestigde fietskoerier bezorgt het. Het transport tussen de steden vindt vanzelfsprekend op duurzame wijze plaats.  Zo maakt Tour de Ville samen met u en haar partners de wereld een stuk groener.

U wilt immers uw levering zo snel mogelijk laten bezorgen en/of ontvangen en Tour de Ville zorgt daar, als uw duurzame logistieke vervoeder, voor.  Tour de Ville ontzorgt u wat betreft uw pakket- en postbezorging en u bent verzekerd van de duurzame verwerking daarvan.  Dit op basis van goede afspraken en duidelijke resultaten.

Door haar groene inslag en baanbrekende samenwerking tussen de diverse partijen heeft iedereen kunnen concluderen dat deze duurzame logistieke stromen van verschillende partijen voor een award hebben gezorgd, namelijk; “the Game Changer Award”. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op. Trots op de samenwerking die Tour de Ville heeft en natuurlijk haar tevreden klanten.

De meeste bedrijven kiezen er voor om samen te werken met duurzame partners. Mocht u deze doelstellingen hebben voor uw organisatie dan krijgen wij daar weer een gezonde dosis energie van en dat kunnen we goed gebruiken in deze sportieve dienstverlening!