Services en tarieven

PAKKETSERVICE NEXT-DAY

Voor webshops en bedrijven bieden we in samenwerking met internationale pakketvervoerders een Pakketservice waarbij we op het einde van de middag uw uitgaande pakketten ophalen en deze dezelfde dag nog versturen. Onze partners bezorgen deze pakketten vervolgens wereldwijd met track&trace. We bieden zeer scherpe tarieven naar adressen in binnen- en buitenland, afhankelijk van uw volume. In Nederland worden de pakketten binnen de steden op de fiets bezorgd en daarbuiten met PostNL. Tevens komen we uw pakketten gratis halen, zelfs als u maar enkele pakketjes per week hebt!

raas koeriers - pakketservice next day - tilburg fietst

PAKKETSERVICE SAME-DAY

Voor (middel)grote webshops bieden we in samenwerking met Fietskoeriers.nl een same-day Pakketservice. Producten die vandaag vóór 12u besteld worden bij uw webshop, worden vanavond nog bezorgd door andere fietskoeriers door heel Nederland! Deze service bieden we al vanaf 5 pakketten per dag, standaard met track&trace, handtekening voor ontvangst en een verzekering per pakket. Uw pakketten halen we dagelijks gratis op.

raas koeriers - pakketservice same day delivery

POSTBUS BRENG- EN HAALSERVICE

Geen tijd of capaciteit om ’s morgens uw postbus te legen en ’s middags de uitgaande post naar het postkantoor te brengen? Dagelijks maken meer dan 100 bedrijven gebruik van onze postservices in Tilburg. Hierbij brengen we de inhoud van de postbus ’s morgens naar bedrijven en/of halen we de uitgaande post in de namiddag weer op. Dit doen we al vanaf €3,50 per dag. De postservice is uit te breiden met een gratis frankeerservice waardoor u helemaal geen omkijken meer heeft naar uw postzaken. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

raas koeriers - postbus breng en haal service

FRANKEERSERVICE

Onze frankeerservice is een kosteloze dienst bij de haalservice, waarvoor wij alleen de frankeerkosten van uw uitgaande post in rekening brengen. Wij halen uw post op en zorgen dat deze binnen 24 uur gesorteerd en bezorgd wordt. U ontvangt achteraf een factuur met een uitgebreide specificatie van de door u verstuurde post. Met de frankeerservice bespaart u een hoop geld en tijd. Het kopen of huren van een dure frankeermachine en het zelf frankeren van de post is verleden tijd.

raas koeriers - frankeerservice

PARTIJENPOST & MAILINGS

Verstuurt u met regelmaat of incidenteel partijenpost of mailings? Wij komen uw partij gratis ophalen en verzenden deze tegen lage tarieven. Het tarief per poststuk is afhankelijk van het gewicht, formaat en de bezorgsnelheid. We kunnen zelfs (een deel van) uw handeling uit handen nemen, door bijvoorbeeld te printen, couverteren en adresseren. Neem contact met ons op voor een offerte. Bent u al klant? Meld uw partij dan simpel aan.

raas koeriers - partijenpost en mailings

BEZORGEN OP MAAT

Wekelijks verzorgen wij voor verschillende klanten vaste koeriersdiensten binnen Tilburg. Hierin is de vraag van de opdrachtgever altijd leidend. Ons maatwerk varieert van diensten waarvoor we langs 100 adressen per dag fietsen vanuit één locatie, tot wekelijkse ritten tussen twee locaties. Er is veel mogelijk. Zo bezorgen we al lunches, medicijnen en magazines. Bezorging op maat leveren we in de regio tegen scherpe tarieven.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte Contact

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte